fbpx

Bon Iver har netop udgivet sin første musikvideo i syv år

Foto: Graham Tolbert & Crystal Quinn

Musivideoen til “Naeem” har LIGE haft premiere. Det er stort for Bon Iver-fans, da det er den første i syv år.

Det er syv år siden, at Bon Iver sidst bragte os en musikvideo. Dengang, i 2012, var det til “Beth/Rest” – samme år som de vandt to Grammyer – for Best New Artist og for Best Alternative Music Album. Det er netop blevet offentliggjort, at de er nomineret til sidstnævnte igen i år. Derudover er de ovenikøbet nomineret i tre øvrige kategorier – heriblandt Album of the Year og Record of the Year for “Hey, Ma”.

“Naeem” er fra det seneste album i,i, der udkom i sommer, og videoen er det første samarbejde, de har haft med instruktøren AG Rojas, som også har instrueret for blandt andet Florence + The Machine, Run The Jewels og Earl Sweatshirt i musikvideoen til “Earl” fra 2010.

“Naeem” bliver ofte spillet som det sidste nummer til Bon Ivers koncerter og har fået meget ros. Se den smukke, splinter nye musikvideo til nummeret her:

Tags:
Therese Mayland Bagger
Theresemayland@bandsoftomorrow.com