fbpx

Celeste har lavet musikvideo til det smukke, melankolske nummer “Strange”

Foto: Mia Clark

Det ultimative nummer om kompliceret kærlighed er nu blevet ‘filmatiseret’ – selvfølgelig med Celeste som hovedperson.

Vi er kæmpe fans af nummeret “Strange” – og af skønne Celeste i det hele taget. Vi udnytter gerne enhver mulighed, der opstår, for at lytte til dette nummer – så det er en glædelig nyhed, at der er kommet en musikvideo til.

Celeste er blevet sammenlignet med både Adele og Amy Winehouse, og med sin stærke, gribende stemme, ærlige tekster og soulede lyd, er det velfortjente sammenligninger. Hvis du endnu ikke har læst vores interview med den britiske soul-stjerne, bør du gøre det her for at komme lidt tættere på hende.

Den uhyggeligt smukke single “Strange” har som bekendt fået selskab af en video – og wow. Det er et blændende syn, når Celeste langsomt bevæger sig ud af flammer og ild-regn i fuld glam. Vi ser hende både i sort læder og beklædt i diamanter, og ikke overraskende bærer hun begge dele lige glamourøst. Udnyt selv muligheden for at lytte (eller genlytte) til nummeret her:

Tags:
Therese Mayland Bagger
Theresemayland@bandsoftomorrow.com