fbpx

Col3trane er aktuel med ny sensuel single og crime-scene video

Foto: Universal Music

Den unge, globale og genremiksende artist Col3trane har udgivet endnu en ørehængende single – en duo med Miraa May.

Han bevæger sig mest i R&B, men der er også jazzede elementer, hiphop og noget elektronisk at finde hos Col3trane. På sin nye single har han fået selskab af den dygtige singer/songwriter og landsfælle Miraa May. Singlen hedder “Rendezvous”, og med sin sensuelle vibe og det tunge, smooth slowbeat, får man lyst til at tage ud og danse til nummeret hele natten.

I videoen ser vi de to sangere i et sort/hvidt univers, hvor deres skygger bliver kastet på de store vægge – en anderledes video, hvor det meste bliver vist gennem silhuetter. Det er en dramatisk, men samtidig romantisk crime-scene video, der giver lidt James Bond-vibes. Med denne musikvideo – og ikke mindst nummeret, viser Col3trane sit potentiale som R&B-stjerne.

Der er et interview med den unge fremstormende stjerne i vente, men indtil da må du lade dig forføre af han og Miraa Mays “Rendezvous”.

Therese Mayland Bagger
Theresemayland@bandsoftomorrow.com