fbpx

Danske Misery er tilbage med singlen “In My Dreams”

Foto: Louise Foo

Misery udgav i 2018 debutsinglen “Flower In The Night”, men gik umiddelbart under jorden igen efter udgivelsen. Nu er den danske kunstner tilbage med en ny og raffineret lyd på singlen “In My Dreams”.

Misery så for første gang dagens lys sidste år som et solo-projekt skabt af Mathias Hjortdal med forskellige samarbejdspartnere. Efter et års tid i studiet, hvor Mathias har arbejdet på at udvikle projektets lyd og æstetik, er Misery nu tilbage med den nye single “In My Dreams”.

På “In My Dreams” bliver vi præsenteret for et melankolsk udtryk, som samtidig besidder en opløftende energi. Singlen balancerer mellem et følelsesladet og dansabelt univers, som bliver bundet sammen af en karakteristisk og følsom vokal fra Mathias Hjortdal. Ved at blande akustiske elementer som guitar og saxofon med elektroniske elementer som synth-pads og et uptempo afrobeat, har Misery skabt en varm og ærlig popsang, der tager fat i livets store følelser, som Mathias selv forklarer:

– Man skal tage stilling til kærligheden. Finde ud af, hvad man skal ofre for kærligheden, og vurdere om man kan indvillige i det offer.

Lyt til den nye single herunder:

Tags:
Anders Pedholt Toftgaard-Hansen
Anderstoftgaard@bandsoftomorrow.com