fbpx

De Lyse Timer deler tidslinje-musikvideo til deres nye single

Foto: Kasper Ahle

“For Alvor For Altid” er seneste udspil fra De Lyse Timer. Nu er der musikvideo til, lavet i fint selskab.

De Lyse Timer består af frontmanden Andreas Sorgenfrei (vokal/guitar/bas/synth) og Djarn Kargin (keys/vokal), og med sig live har de Anders Emil Jensen (bas/vokal) og Claus Nielsen (trommer). De er aktuelle med singlen “For Alvor For Altid”, og her er de gået sammen med kortfilmmagerne Mikkel Tingvad og Andreas Klevin om musikvideoen til. Tingvad og Klevin har før vundet priser både herhjemme og internationalt for deres kortfilm, men laver nu også musikvideoer – de står også bag videoen til Pontis “Malerhjerte”.

Nummeret “For Alvor For Altid” er et opråb mod ideen om, at lykke kommer af penge eller villa, vovse og volvo – noget de selv har fået banket ind i hovedet. Istedet findes lykke i at opleve verden med hinanden. De Lyse Timer er i gang med en EP, der indspilles sammen med producer-teamet Søren Zahle og Mads Tønder. Den kommer til at hedde Blanke Blå og kommer til foråret, hvorefter gruppen drager på turné.

I musikvideoen følger vi to drenge, der vokser op til unge og til sidst voksne mænd. Man ser dem på de samme lokationer med flere år imellem. Det er en meget smuk video, og en særlig fortælling, der bliver skildret, og både berører barndommen, teenage- og voksenlivet. Giv videoen et kig her:

Therese Mayland Bagger
Theresemayland@bandsoftomorrow.com