fbpx

Den spritnye artist Slørede Linier har med sin debutsingle skabt en solid popbasker

Foto: Stefan Ivarsson

På hans første single “Alting Forsvinder” har Slørede Linier skabt et spændende udtryk, som vi ikke kan vente med at få flere smagsprøver fra.

Bag det nye dansksprogede projekt Slørede Linier befinder Asbjørn Rud Mathorne sig, som med et udgangspunkt i mødet mellem det organiske og elektroniske skriver popsange med en retro og indie lyd.

“Alting Forsvinder” præsenterer os for Slørede Liniers poppede lyd med en effektiv guitarmelodi, en dyb trommemaskine, krystalklare synths og en groovy bas. Når alt dette bliver tilført Mathornes ærlige og karakteristiske vokal, blomstrer nummeret sig ud til et solidt pophit, som på den ene side trækker klare spor til en 80’er-agtig retro æstetik, samtidig med at det skaber sit eget moderne udtryk.

Med en melankolsk tekst synger Mathorne om kærestesorg og afsavn. Men i denne sorg befinder der sig samtidig et håb om en lysere fremtid, som han selv forklarer:

– Nummeret handler om at være i kærestesorg mens sommeren er i fuldt flor, og føle sig fremmed over for det hele, men at alting nok skal blive bedre med tiden.

Vi ser frem til debutalbummet, som udkommer til september næste år. Men indtil da kan du lytte til “Alting Forsvinder” herunder:

Anders Pedholt Toftgaard-Hansen
Anderstoftgaard@bandsoftomorrow.com