fbpx

Dør nr. 13 udgiver musikvideo til deres smukke duet med Rebecca Lou

Foto: PR

Sangen “Hvid Nat” præsenterer en side af Dør nr. 13, som man ikke hører hver dag, men deres intensitet og nysgerrighed hænger ved.

Dør nr.13 udgav tilbage i september deres anmelderroste EP 13 – Side A, som blandt andet præsenterede os for det frembrusende nummer “Livet Er Nu”. Nu er det københavnske rockband klar med en musikvideo til EP’ens intime duet med Rebecca Lou “Hvid Nat”. Om sangen siger bandet selv:

– “Hvid Nat” handler om følelsen af at være fanget i livet, men ude af stand til at leve det. Og ønsket om at finde en udvej sammen med og gennem et andet menneske.

Sangens skrøbelige klaver skaber en følelse af tomhed, som spejler sig i musikvideoen og sangens tekst om ensomhed. Lasse Storms ligefremme vokal blander sig smukt med Rebecca Lous luftige og rene klang, og sammen skaber de to vokaler et inderligt og ærligt udtryk.

Dør nr. 13 udgiver EP-opfølgeren til 13 – Side A i 2020, og tilsammen skal de to udgivelser udgøre et helt album med 13 sange. Hvis du dog ikke kan vente på ny musik fra bandet, kan du opleve dem, når de om få dage tager på en efterårstour rundt i Danmark.

Se den flotte musikvideo til “Hvid Nat” herunder:

Anders Pedholt Toftgaard-Hansen
Anderstoftgaard@bandsoftomorrow.com