fbpx

Easy Life teamer op med Arlo Parks på “Sangria” og annoncerer nyt mixtape

Foto: Universal Music Group 

“Sangria” forener to af tidens mest spændende og aktuelle britiske kunstnere i en farverig cocktail af hip-hop, smooth R&B og ærlig pop.

Det er ikke lang tid siden, at engelske Easy Life imponerede os med sangen “Nice Guys”, som både fremviste bandets musikalske talent og deres uimodståelige Leicester-charme. Nu er de tilbage med den nye single “Sangria”, som byder på et feature fra landskvinden Arlo Parks. “Sangria” er andet udspil fra gruppens netop annoncerede mixtape Junk Food, som udkommer den 17. januar.

Om sangen siger Easy Life frontmanden Murray:

“Sangria” handler om følelsesmæssig afhængighed og at savne nogen bittert. Det er en kærlighedssang i sin mest rå form, men som alligevel indeholder undertoner af noget lidt skummelt. Arlo er i stand til at udtrykke dette delikate paradoks med mig, og hun er den eneste person, jeg kan forestille mig at dele denne stemning med.

Med hver deres version af en tilbagelænet vokal skaber Murray og Arlo Parks en behagelig stemning på sangens jazzede hip-hop beat. Denne stemning bliver understreget i sangens hyggelige musikvideo, hvor de to sangere poserer til et akavet par-foto, mens de erkender deres følelser og frustrationer til hinanden. Se musikvideoen herunder:

Anders Pedholt Toftgaard-Hansen
Anderstoftgaard@bandsoftomorrow.com