fbpx

Eksperimenterende indie-urban duo føl udgiver ærlig og følsom debutsingle

Foto: Frederik Marius Reese

føl som, som er et nyt skud på den danske indie-urban-stamme, skriver ærlig og følelsespræget, dansksproget musik. Læs om deres nye single “Mit Blod” herunder.

Den Aarhusianske/Aalborgensiske duo føl som er et nyt dansk indie-urban navn, som består af rapperen “føl som” og produceren “vol som”. Duoen udkom med deres debutsingle “Mit blod” den 22. november med en tilhørende musikvideo.

“Mit Blod” handler om, når kærlighed føles iskold og hadet som en euforiserende og boblende vulkan. Tracket handler om at være splittet mellem ens nære relationer – ens blod – og det man virkelig brænder for. føl som udforsker alle spektre af følelsespaletten. Med personlige fortællinger, en eksperimenterende, enkel lyd og skarp lyrik, drejer gruppen ordet følsoms definition, og lytteren tages med på en rutsjebanetur gennem ungdommens op- og nedture. Makkerparret udtaler:

At være følsom betyder ikke nødvendigvis at man er ømskindet eller skrøbelig – for os betyder dét at være følsom, at vise sin sande kulør, og gøre sin menneskelige fejlbarlighed til sin styrke.

Sangen kommer som den første i rækken af flere fremtidige singler. “Mit Blod” er også blevet anbefalet af DR’s Karrierekanon. Lyt til den spændende debutsingle og se den tilhørende video fra de to drenge her:

Tags:
Björk Brandt Aabling
bjorkaabling@bandsoftomorrow.com