fbpx

Eurosonic slår hele 87 nye navne op på plakaten

Foto: LIVLØS// Nikolaj Bransholm

Eurosonic Noorderslag er den legendariske showcasefestival i Holland, der har europæiske artister i fokus. Festivalen har lige opgivet 87 navne, som vil kunne opleves på festivalen, der finder sted i det nye år fra 15.-18. januar.

Eurosonic Noorderslag festivalen (ESNS) i Holland er navnet på branchefestivalen, som hylder og kaster lys over europæiske artister. På programmet er der allerede navne som Nicklas Sahl, den britiske soul og R&B-sangerinde Celeste, det norske stjernefrø Emma Steinbakken, danske Erika de Casier og mange flere.

Nu har festivalen annonceret endnu 87 fede artister til programmet. Blandt disse finder man det danske death metal band LIVLØS, der helt sikkert vil sætte gang i en kæmpe fest med headbanging og growling. Danske Alexander Oscar, der har høstet enorm ros for sit talent, og som vi her på redaktionen er svært imponerede over, lægger også vejen forbi Holland med hits som “Someone Else”, “Number” og “Complicated,” der er lavet i samspil med norske SVEA. Alexander Oscar og LIVLØS får i øvrigt selskab af landsfællerne Blondage og Boundaries.

Fra Norge får festivalen blandt andet besøg af sangerinden Moyka, som vi – efter at have opdaget hende på dette års Reeperbahn Festival – har haft som Ugens Upcoming. Moyka laver elektronisk popmusik, der kryber ind under huden.

Britiske Alfie Templeman står også på plakaten som et af de navne, der kommer og spiller. Indiestjerneskuddet på blot 16 år kommer fra en musikalsk familie, hvilket godt kan mærkes på det unge multitalent. Med EP’en Sunday Morning Cereal, der blev udgivet tidligere i år, står han som en stærk artist, der helt sikkert skal holdes et vågent øje med.

Udover disse sublime navne har festivalen tilføjet understående artister til programmet:

Anger (AT) | ÄTNA (DE) | Bang Bang Romeo (GB) | Barney Artist (BH) | Becky Hill (GB) | BeraadGeslagen (BE) | Blanche (BE) |BLVTH (DE) | Bobby Oroza (FI) | BowLand (IT) | Bratři (CZ) | Brihang (BE) | Catastrophe (FR) | Cell7 (IS) | Cella (CH) | DC Salas live (BE) | live (BE) | Declan J Donovan (GB) | Delilah Montagu (GB) | Duncan Laurence (NL) | DZ’OB (UA) | Eefje de | Visser (BL) | Evija Vēbere (LV) | Fehdah (IE) | FULCO (BE) | Gabríel Ólafs (IS) | Genuine Jacks (SK) | Griff (GB) | Haiku Garden (SI) | Hardwicke Circus (GB) | Het Zesde Metaal (BE) | Horsy (PL) | I See Rivers (NO/GB) | JFDR (IS) | JNR Williams (GB) | Johan Papaconstantino (FR) | Joy Crookes (GB) | Jules Ahoi (DE) | Julian Zyklus (IT) | Junior Brother (IE) | Kai Schumacher (DE) | Karel (NL) | Keeley Forsyth (GB) | Ko Shin Moon (RE) | Kosmo Sound (BE) | La colère (CH) | LANKUM (IE) | Lewsberg (NL) | Lie | Ning (DE) | Mart Avi (EE) | Martyn Heyne (DE) | Miraa May (GB) | Mischa | Blanos (RO) | Mottron (FR) | Murman Tsuladze (GE) | Nathan Ball (GB) | Niels Broos (NL) | Ponzio Pilates (IT) | President Bongo (BE) | Ramin & Reda (CH) | Rev Rev Rev (IT) | Sam Tompkins (GB) | Sillyboy’s Ghost Relatives (GR) | sir Was (SE) | Sólveig Matthildur (IS) | Some Sprouts (DE) | Sophie Hunger & Julian Sartorius (CH) | Sorcha Richardson (IE) | Sorry (GB) | Spinvis (hat Fernweh) (NL) | Stake (BE) | Tamzene (GB) | teepee (CZ) | The Clockworks (IE) | The Homesick (NL) | THE NEW DEATH CULT (NO) | Tús Nua (HR) | Westerman (GB) | Winnie Raeder (GB) | Wolf & Moon (DE) | Yawners (ES) | Zwangere Guy (BE)

Björk Brandt Aabling
bjorkaabling@bandsoftomorrow.com