fbpx

Fallullah og FVN tager dig med backstage på musikvideoen til “Oh Ay Oh”

Foto: Julie Montauk 

“Oh Ay Oh” udkom for noget siden, men den sidder stadig fast i vores hjerner – på den gode måde. Og nu er der en musikvideo tilknyttet.

Den skønne Balkan-dronning Fallulah og den upcoming rapper FVN – som vi holder skarpt øje med – gik i september sammen på nummeret “Oh Ay Oh”. Nu er der en musikvideo ude til singlen, og den inviterer dig med de to seje musikere backstage.

I videoen følger vi Fallulah og FVN med bandet, gennem hvert step op til showstart på Hotel Cecil-koncerten sidste måned. Man får vist lydprøve, opvarmningsrutine og selve koncerten – i glimt vist gennem Instagram stories. Fallullah er som altid i et vildt outfit.

Videoen slutter med at Fallulah giver FVN et shoutout: »Danmarks nye store stjerne, i så hende her først«.

Oplev en Fallulah x FVN koncert her:

Tags:
,
Therese Mayland Bagger
Theresemayland@bandsoftomorrow.com