fbpx

Favor er ude med ny groovy single

Foto: Kia Hartelius

Danske Favor er efter sin succesfulde EP vendt tilbage med et nyt nummer med hit-potentiale.

Jeppe Gade har med aliaset Favor fået international opmærksomhed for EP’en 404, Friends and Lovers der udkom tidligere i år. Herpå er nummeret “Wiki”, der især er blevet lagt mærke til. Hittet nåede på Spotifys ‘Fresh Finds’ playliste, og er blevet spillet i radioen rundt om i verden. Derudover har han med sin indiepop spillet support for Sigrid og The Japanese House.

I dag er Favor ude med singlen “Way Too Soon”, der er skabt i samarbejde med Morten Søgaard (Masasolo). De beskriver selv lyden som ‘The 1975 møder Michael Jackson’, hvilket er ret spot-on. Den er poppet, groovy og festlig – perfekt til en fredag. Nummeret handler om det stadie han er i nu, om hvilket han selv siger:

– Jeg er i en enormt kreativ periode, hvor jeg ikke har lyst til at tænke over timing. Jeg har lyst til at tale før jeg tænker og bare få en masse af min nye musik ud. Den her følelse er fantastisk, men kan også være farlig, fordi du jo reagerer mere på instinkt end rationale. Det paradoksale er at sangen netop handler om at stille spørgsmålstegn ved at sige ting for tidligt. Skulle jeg have spurgt om det allerede nu?

Med “Way Too Soon” følger en musikvideo, der viser Favor i havet – med vand til halsen mens han synger nummeret. Lyt og se med her:

Tags:
Therese Mayland Bagger
Theresemayland@bandsoftomorrow.com