fbpx

FORPREMIERE: Atlas Castle er gået sammen med israelske Only One Spoon i nyt online samarbejde

Foto: Guillaume Blj

Den nye single “Stumbling On Concrete” er først officielt ude i morgen, men allerede i dag har du mulighed for at høre samarbejdet mellem de to interessante producenter herunder.

Bag kunstnernavnet Atlas Castle befinder den franske producer Guillaume Blj, der nu har base i København, sig. Tidligere i år imponerede Atlas Castle os med singlen “Intertwined”, og med den nye single “Stumbling On Concrete” er det høje niveau vedligeholdt. Singlen er skabt i et interessant online samarbejde mellem Guillaume Blj og indiepop produceren Eytan Baritzy fra Tel Aviv – som går under kunstnernavnet Only One Spoon.

“Stumbling On Concrete” er en mørk og pulserende sang, der med sin flotte produktion giver en lyst til at tage danseskoene på, samtidig med at den sætter gang i eftertænksomheden. Med andre ord er det et nummer, der fungerer rigtig godt på forskellige niveauer.

Om det unikke samarbejde fortæller Guillaume Blj:

– For os er det den nye måde: Producering af vores musik og kunst ved at engagere kreative samarbejder. Vi har total kunstnerisk frihed, og arbejder sammen med en kvalitetsbevidst partner, der også har et ønske om at bringe positiv musik til verden. Musikoplevelsen er ikke kun om musik, men også om den verden du skaber omkring musikken. Vi vil gerne tilføje farver og dimensioner til den verden.

Eytan Baritzy fortsætter:

– Et sekund scroller du på Instagram, og 3 måneder senere udgiver du en sang med din nye ven, der bor i et andet land. Det var en god oplevelse at arbejde online med Guillaume, og jeg må sige, at jeg elsker denne nye måde at skabe musik på. 

Hør det spændende samarbejde herunder, og oplev de to producere i den tilhørende musikvideo.

Anders Pedholt Toftgaard-Hansen
Anderstoftgaard@bandsoftomorrow.com