fbpx

FUSHIA er ude med den nye smukke single “In the a:m”

Foto: Isabelle Edsmyr

Deres dreamy lyd har før gjort dem til en af vores Uimodståelige i Byhaven – nu er FUSHIA klar med endnu en fortryllende single.

Den danske tvillinge-duo FUSHIA viser, at man ved at blande klassisk og elektronisk kan skabe fin, feminin trap. De er begyndt at dyrke ærlige tekster, og det nye nummer “In the a:m” omhandler moderne kærlighed. Det indrammer en følelse af usikkerhed og fremmedgørelse, der kan opstå efter en nat i byen, når det bliver dagen derpå, og hverdagen sætter ind.

Københavnske FUSHIA består af tvillingerne Mathilde og Nathalie Nyegaard. Som børn sang de i pigekor og spillede violin og klaver, hvilket har inspireret deres egen tilgang til musikskrivning stærkt. Stille og roligt har de bevæget sig ind i det elektroniske, og i foråret udgav de deres første tre singler. Vi er vilde med deres anderledes, elektronisk poppede lyd, hvilket førte dem til Byhaven som en af vores Uimodståelige i foråret. Deres harmonier er utroligt kontrollerede, og de er indehavere af et stærkt, drømmende lydunivers.

Lyt selv med på “In the a:m” her:

Tags:
Therese Mayland Bagger
Theresemayland@bandsoftomorrow.com