fbpx

HAIM viser igen deres inderlige og rolige side frem på nummeret “Hallelujah”

Foto: Grant Spanier

Søstrene i bandet HAIM, der er kendt for uptempo og dansable numre, har skiftet retning på den nye single.

Den musikalske søstergruppe HAIM bestående af Danielle Haim, Este Arielle Haim og Alama Haim laver dansable, glade og fængende indierock- og pop-melodier, som er svære ikke at holde af. Nu har trioen fuldendt deres to numre (fra tidligere på året) med et tredje i en mini-EP i samme navn som den nye single: Hallelujah. På den finder man de forudgivne tracks “Summer Girl” og “Now I’m In It” og det tredje nummer “Hallelujah”, som udkom igår. “Hallelujah” er en fin nedtonet akustisk sang, der på nogle måder skiller sig ud fra HAIMs tidligere sange, men som stadig rummer HAIM-viben. På singlen viser de, at deres stemmer som altid stemmer fantastisk overens, og hvorfor HAIM er et talentfuldt og rost band.

De tre numre på mini-EP’en er vidt forskellige; “Now I’m In It” har en optempo og velkendt HAIM-lyd, mens “Summergirl” og “Hallelujah” går mere hånd i hånd. Dog har “Hallelujah” et mere country-isk islæt over sig, hvorimod “Summer Girl” har et mere jazzet univers. Med de tre numre viser HAIM, at de kan have mange bolde i luften, når det kommer til musik, og at de ikke er bange for at prøve kræfter med forskellige udtryk. Med nummeret følger også en ligeså fin musikvideo. Her ses de tre søstre, som altid samlet, men der er skruet ned for dans og ‘slentren-gennem-byen’ og op for inderlighed, enkle scener og lidt magi i form af svævende kroppe og telekinese.

Tags:
Björk Brandt Aabling
bjorkaabling@bandsoftomorrow.com