fbpx

Honey Harper hylder venskab på sin nye inderlige single

Foto: Tonje Thilesen

Den nutidige countrymusiker har med singlerne “Tomorrow Never Comes” og “Vaguely Satisfied” vist os, hvordan country kan lyde i 2019, og på sin nyeste single viderfører Honey Harper denne tradition.

Den amerikanske musiker William Fussell udgav under kunstnernavnet Honey Harper sin debut-EP Universal Country tilbage i 2017, som med et forfriskende og moderne take på country genren fik en del ros med på vejen. I 2020 er Honey Harper så endelig klar med sit første fuldlængde album Starmaker, og har i den anledning givet os en smagsprøve med førstesinglen “In Light Of Us”.

Med en nærmest overdrevet country twang synger Fussell os igennem sangens melankolske univers, der blander klassiske country elementer som pedal steel guitar med mere moderne synthesizer-elementer. Sangen er en hyldest til de venner og de øjeblikke, der har haft indflydelse på Hope Harper og hans udvikling, som han selv forklarer:

– Da jeg fyldte 18, forlod jeg mit hjem, og flyttede til Decatur, GA sammen med mine bedste venner. “In Light Of Us” er en speciel sang for mig, da den repræsenterer den tid; de lyse og mørke psykedeliske veje der inspirerede og førte mig til begyndelsen af min rejse mod ´Starmaker´.

Singlen udkommer sammen med en personlig musikvideo, der består af gamle VHS-optagelser af Hope Harper og hans venner, fra de var 15 til 21 år. Se den ærlige og kærlige hyldest til venskab herunder:

Tags:
Anders Pedholt Toftgaard-Hansen
Anderstoftgaard@bandsoftomorrow.com