fbpx

Islandske una schram er gået sammen med danske Orla Engstrøm på nyt lækkert R&B/hiphop-track

Foto: Magnús Andersen

Islændingen una schram er et nyt, men enormt spændende navn, som du kan læse lidt om her.

Den islandske sangerinde una schram er idag ude med nummeret “bum boy”, hvor hun har fået selskab af den danske upcoming kunstner Orla Engstrøm, der flere gange er nævnt i forbindelse med Scandi-trap, og som profilerer sig med en international lyd i sin rap-stil og fede sound. una schram er måske ikke et udpræget kendt navn. Hun har tidligere på året udgivet EP’en energy, hvor hun leverer lækre R&B-sange, der i den grad viser stort potentiale. Og selvom Schram gør det yderst godt alene, er nummeret med Engstrøm også enormt fedt. Den mandelige vokal tilføjer noget helt andet og spændende til hendes univers, som vi er rigtig vilde med.

Men med sin fine, charmerende og behaglige vokal, der synger over et chill beat akkompagneret af Orlas unikke stemme og originale og stilfyldte bars på verset, er dette en klar weekendsang. Den kan både høres i selskab med vennerne over et glas vin eller på en langsom og afslappende søndag. Vi håber, at de to artister går sammen på flere numre i fremtiden, for det her track holder virkelig.

Giv det stemningfyldte nummer et lyt her:

Björk Brandt Aabling
bjorkaabling@bandsoftomorrow.com