fbpx

Jada annoncerer ekstra (ekstra) koncerter

Foto: Petra Kleis

Den prisvindende sangerinde annoncerer for anden gang ekstra koncerter på sin kommende tour rundt i landet.

Det kunne tyde på, at 2020 bliver et år i Jadas tegn, da den unge sangerinde starter næste år ud med en landsdækkende tour. Da Jada offentligjorde touren tilbage i starten af 2019, blev koncerten på københavnske VEGA hurtigt udsolgt, hvilket resulterede i en ekstrakoncert. Men succesen vil ingen ende tage, for nu er ekstrakoncerten også udsolgt, og en tredje koncert er derfor netop blevet annonceret. Derudover er der også blevet annonceret en ekstrakoncert på Train i Aarhus.

På denne tour tager Jada den 19 årige musiker Ida Laurberg med som support, som netop er aktuel med den storslåede single “Grayzone”. Der er derfor lagt op til et pop-brag af dimensioner, når de to musikere besøger spillestederne rundt omkring i landet.

Se Jadas stærke performance fra Kronprinsparrets Prisuddeling denne weekend, hvor hun fik tildelt “Kronprinseparrets Stjernedryspris”:

Anders Pedholt Toftgaard-Hansen
Anderstoftgaard@bandsoftomorrow.com