fbpx

Journey Fest er klar med funky og kontroversielt lineup til VEGA den 22. februar

Foto: The Comet is Coming // Fabrice Bourgelle

Journey Fest er klar med lineup til endnu en aften i den upcoming musiks navn.

Den upcoming musikfestival Journey Fest er kendt for sine velovervejede præsentationer af morgendagens artister. I dag har festivalen løftet sløret for navnene på fire artister og grupper til endnu en festlig aften i undergrundsmusikkens navn.

Dagens annoncering, med nok den mest ikoniske baghistorie, er den jazzede electronica trio The Comet is Coming. Den engelske gruppe opstod tilbage i 2013, da Betamax Killer og Danalogue The Conqueror bød saxofonisten King Shabaka (Shabaka Hutchings) op på scenen. De tre fandt hurtigt hinanden i et psykedelisk sceneshow, og vi forventer intet mindre end dette, når de går på scenen i VEGA til februar.

The Comet is Coming har en sjov baghistorie, men de er langt fra det eneste interessante navn på aftenen. Skotske Benjamin John Power slog sit talent fast, tilbage da han var medlem af duoen Fuck Buttons, men han går i en helt anden retning på soloprojektet Blanck Mass. Med sit seneste album Animated Violence Mild adresserer han vredt overvågningssamfundet, og progressionerne drager godt nok paralleller til Fuck Buttons kompromisløse lyd, men budskabet er langt mere markant og karikeret end før.

Aftenen byder ikke kun på internationale (og prominente) spirende navne – også danske X & YDE lægger vejen forbi. Her finder Xenia Xamaneks eksperimenterende kompositioner og Ydegirls poppede folk-R&B sammen, og resultatet er X & YDES psykologiske og grænsesøgende lyd.

Aftenen byder desuden på DJ-set med agnes3000.

Billetter sættes til salg i morgen den 12. november klokken 10 via Billetlugen.

Johanne Adelaide Nickelsen
Johannenickelsen@bandsoftomorrow.com