fbpx

Journey Fest er klar med lineup til torsdag den 27. februar – blandt andet SLÆGT og Ho99o9 er på plakaten

Foto: SLÆGT // Naya Buch

Journey Fest har netop annonceret programmet for torsdag den 27. februar.

Journey Fest er et pulserende soundtrack til hovedstaden, og festivalen er kendt for at hylde nye musiknavne på den danske såvel som den internationale musikscene. Festivalen har netop offentliggjort programmet for torsdag den 27. februar, og plakaten byder på alt fra hardcore hiphop til romantiske R&B-slowjams.

På programmet bemærkes blandt andet amerikanske Ho99o9, som med sin punkede hiphop har rekrutteret en kultlignende følgerskare i USA, turneret landet med Korn og Alice In Chains og spillet på Roskilde Festival tilbage i 2016. I hælene på dem spiller det ligeså punkede, men også slowjammende 404 på Journey Fest. Det engelske band har to EP’er i bagagen, og deres mangefacettede musikrepertoire har haft sit gennembrud i år efter tabet af en af bandets grundlæggere Mina “Silvertongue” Topley-Bird tilbage i maj.

Programmet for aftenen byder også på to danske kunstnere – både new age industrial YURI og gruppen SLÆGT. SLÆGT er en retromanisk gruppe, som blander trash med 80’er-heavy. Bandet har en EP og tre albums i bagagen, men deres genreudforskende tilgang er forblevet den samme gennem alle årene – om lyden så er impressionistisk eller heavy metal.

Oplev alle fire kunstnere og bands torsdag den 27. februar til Journey Fest i Amager Bio.

Johanne Adelaide Nickelsen
Johannenickelsen@bandsoftomorrow.com