fbpx

KÅ og Tobias Rahim viser sig som et stærkt makkerpar på singlen “KLAR”

Foto: Anna Kabana

Rapperen KÅ har haft voksende succes på det seneste og dette er med god grund. I dag er han klar med en ny frisk single, som du kan læse lidt om her.

har i den seneste tid vist sig som et lovende navn på den danske rap/hip-hop-scene med sin særprægede og fede lyd. Tidligere har KÅ gået under navnet Kay og lavet musik med grimekollektivet Udkanten sammen med blandt andet Aestethic (Emil Kruse). Nu laver han melodiske og kantede beats med rødder i 90’er hiphoppen.

2019 har indtil videre været et godt år for KÅ, som udover at have spillet flere supportkoncerter – herunder i forbindelse med Emil Kruses turné – også har spillet headliner-koncert på Ideal Bar. Han her derudover udgivet sin debut-EP Skybrud, der høstede mange roser – blandt andet fra P3, hvor flere af numrene havnede i rotation.

Til og med har KÅ produceret for artister som Marwan, Emil Kruse, Bette, Lærke Emilie. Nu er KÅ teamet op med den succesrige rapper Tobias Rahim, der tidligere på året udgav de to hits “Verden Vælter” og “Costa Del Sol til København”, som resulterede i titlen som P3s uundgåelige. I dag er de to talentfulde kunstnere udkommet med nummeret “KLAR”, som er et upbeat og medrivende track – perfekt til at sætte gang i fredagen. Bassynth og elektroniske vibes pumper ud af højtaleren og maler en grå novemberdag lys og festlig.

Om singlen siger KÅ selv:

“KLAR” er en tune om hele tiden at være på tæerne og være med på beatet. Jeg – og mine drenge – har det, som spillet har brug for. Min drøm er din drøm, og vi bidrager hver især med noget fedt – vi har alle vores egne kompetencer, som i sammenspil kan forme noget stort.

Er du også helt vild med det nye track fra KÅ og Tobias Rahim, kan du glæde dig til, at KÅs debutalbum lander i 2020. Imens du venter, kan du lytte til de sprøde toner her:

Tags:
,
Björk Brandt Aabling
bjorkaabling@bandsoftomorrow.com