fbpx

Koncertanbefalinger // Uge 48

Foto: Alexander Oscar // Universal Music Group

Så er vi igen klar med vores ugentlige koncertanbefalinger, som i denne omgang byder på alt fra israelsk synthpop og svensk folk, til eksperimenterende hiphop fra D.C og et dansk pop-stjerneskud. Vi har udvalgt fem interessante oplevelser, som du kan læse mere om herunder.

Dennis Lloyd

Hvornår: Tirsdag den 26. november
Hvor: Studie 2

Kæmpehittet “Nevermind” har over en halv milliard streams på Spotify. Bag nummeret står sanger, sangskriver, multiinstrumentalist og producer Nir Tibor. Han går under kunstnernavnet Dennis LLoyd, og kommer fra Tel Aviv, men flyttede til Bangkok for at lave musik. Debut EP’en Exident udkom i april, og Lloyd har allerede turneret med udsolgte shows i både USA og Australien. Der blandes kulturer og genrer i Lloyds lyd, hvilket går igen og sørger for, at Dennis Lloys ikke er et one-hit wonder.

Anna of the North

Hvornår: Onsdag den 27. november
Hvor: Pumpehuset

Vi har længe ventet på at elektropop-pigen Anna of the North skulle gæste Pumpehuset. Nu er det lige oppe over, og Anna Lotterud forventes at spille både ældre numre og nyt fra oktober-albummet Dream Girl. Vi har for nyligt taget en snak med Lotterud om hendes arbejde med musikken. Det interview kan du læse her, mens du venter på den elektroniske popfest i Pumpehuset.

Alexander Oscar

Hvornår: Onsdag den 27., torsdag den 28., og fredag den 29. november
Hvor: Lille VEGA, Skråen, og Posten

Det unge stjerneskud Alexander Oscar står bag et af årets mest spillede numre i Danmark – “Complicated” feat SVEA har nemlig været et radiohit og har samtidig mere end ti millioner streams på Spotify. Den unge artist har lynhurtigt vokset sig stor og stærk på den danske pop-scene, og brillerer gang på gang med sin sikre stemme når han optræder live. Senest så vi ham på den tyske branchefestival Reeperbahn, hvor han skruede op for soulen og endnu engang viste sit værd. Alexander Oscar har arbejdet med nogle producerne for nogle af verdens største artister – herunder Mark Ronson, Mary J. Blidge, Iggy Azalea og Florence + The Machine, og i sidste måned udgav han singlen “Someone Else”. Vi anbefaler dig at tage forbi lille VEGA, så du kan opleve et af Danmarks største musik-håb.

GoldLink

Hvornår: Torsdag den 28. november
Hvor: Store VEGA

D’anthony Carlos kommer fra Washington D.C., hvorfra hans inspiration fra go-go-bevægelsen stammer. Herudover er posen af genrer generelt godt rystet og hældt udover GoldLinks futuristisk hiphop. Indie, 80’er toner og eksperimenterende lyde og instrumenter er strøget henover de dansable beats. GoldLink har samarbejdet med en lang række artister – Tyler, The Creator, WizKid, Khalid, Pusha T, Christina Aguliera og Col3trane er blandt vennerne. Du skal være hurtig hvis du vil nå at få fingre i billetter til denne aften i hiphop-hæderligt selskab.

Anna Ternheim

Hvornår: Søndag den 1. december
Hvor: Hotel Cecil

Den svenske singer/songwriter Anna Ternheim udgav tilbage i september sit syvende album A Space for Lost Time. På Spotify har hun flere millioner streams på sine folkede pop-ballader, og hun er blevet et stort navn i sit hjemland. Med syv albums bag sig er kartoteket stort, og man kan forvente både gamle og nye numre, når hun gæster Hotel Cecil på søndag.

Gå heller ikke glip af:

The Love Coffin – 28. november, Posten
Astronaut – den 28. Ideal Bar
IAMJJ – 29. og 30. november, Studie 2 og Posten
Vanishing Twin, support: Jaguar Moon – 30. november, Ideal Bar
White Lies – den 1. december, Store VEGA

Therese Mayland Bagger
Theresemayland@bandsoftomorrow.com