fbpx

Lizzo – K. B. Hallen

Foto: PR
Venue: K.B. Hallen
Dato: Tirsdag den 19. november 2019

Under det storslåede sceneshow fyldt med uhæmmet twerking og professionelt fløjtespil, blev Lizzos publikum tirsdag aften døbt i selvværdets, søstersolidaritetens og kærlighedens navn.

Lizzo – K. B. Hallen
4 / 5 Reviewer
Rating4

Lizzo er i løbet af det sidste år vokset til et kæmpe navn på den globale musikscene, og hendes karismatiske person og musikalske talent blev da kun understøttet af hendes koncert på Roskilde tidligere i år, hvor vi på redaktionen gav hende fuld plade. Det kom derfor heller ikke som en overraskelse, da denne koncert måtte rykkes fra et udsolgt Store VEGA til en udsolgt K. B. Hallen.

Hallen var elektrisk ladet, da Lizzos DJ Sophia Eris varmede publikum op. Med de største hits fra Cardi B og TLC, rappede og dansede Eris rundt i en lille bikinitop – og tonen var sat for aftenen.

Til lyden af “Heaven Help Me” og midt i et kirkeligt scenelandskab kom aftenens hovedperson til syne bag sit helt eget Lizzo-alter. Efterfølgende slog hun sig løs iført en guld bodystocking og netstrømper til den melodramatiske “Cuz I Love You”, der har lagt navn til hendes seneste album. Præstinden kaptiverede publikum fra starten og prædikede i ‘The Church of Selfcare’ om alt fra fuckbois til selvværd efterfulgt af adskillige “Amen” fra hallens gulv. Selvom lyden var en smule off sad følelserne i skabet, og det var ingen udfordring for publikum at rappe hele første vers af “Boys” til sangerindens store beundring.

Lizzos grådfremkaldende prædikener var en rød tråd hele aftenen igennem, så man nærmest helt glemte at sangene, der adresserer de samme temaer, var koncertens kerne. Sangerindens karisma blev dog overhovedet ikke væk i nogen af sangene eller tøjskiftene eller, da hun, som kun Lizzo kan gøre, kombinerede twerking og fløjtespil efter – i tråd med kirketemaet, at have giftet sig med sig selv til hittet “Truth Hurts”.

Aftenen afsluttedes med ekstranummeret “Juice” og efter uddeling af tequila og kærlighed på scenen var showet ovre, og Lizzo forlod koncerten med et simpelt “If you can love me, you can love your goddamn self”, og, som var Lizzos ord lov, kunne publikum forlade hallen fyldt med fornyet kærlighed for sig selv, hinanden og i allerhøjeste grad Lizzo.

Tags:
,
Johanne Adelaide Nickelsen
Johannenickelsen@bandsoftomorrow.com