fbpx

MOODY åbner op på den ærlige og smukke sang “the breakup.”

Foto: Universal Music Group

MOODY der normalt laver energiske popmelodier er gået i en mere sårbar, nedtonet og ærlig vej på sin nye single “the breakup.”

Sangerinden MOODY laver musik der er kendt for sine upbeat popmelodier, der passer til dansegulvet som en hånd i en lomme.  MOODYs seneste single “Leave” er i øjeblikket i B-rotation på P3. I det hele taget har MOODY modtaget stor opmærksomhed fra medier og presse i det forgangne år. Desuden har D3 laven en dokumentar om artistens liv og karriere, hvor hun blandt andet åbnede op om sit alkoholmisbrug.

På sin nyeste single “the breakup.” har sangerinden skiftet retning. Kort efter udgivelsen af “Leave” meldte hun ud på sociale medier, at hun ville tage en pause fra den digitale verden for at fokusere på sit mentale helbred. “the breakup.” er det første vi hører fra MOODY, siden hun tog en pause. ‘the breakup.’ taler til alle, der kæmper med ensomhed, fordi de har været nødt til at give slip på den eneste ene. På tracket har MOODY sat tempoet ned. Det er et sårbart og ærligt track med en enkel lyd, som giver lytteren plads til at dykke ned i MOODYs smukke melodier og tekst.

Tags:
Björk Brandt Aabling
bjorkaabling@bandsoftomorrow.com