fbpx

Normanden Simen Lyngroth er klar med første smagsprøve på sit kommende album

Foto: Victoria Nevland

Simen Lyngroth har fået hjælp af sin favoritmusiker på sin nyeste single “Time”, som viser den melankoli og passion, han er kendt for.

Simen Lyngroth brød igennem lydmuren med sin debutplade Take All The Land tilbage i 2017. Sangerens melankolske univers faldt i god jord hos anmelderne, og hans album fik blandt andet omtale i Tyskland og England. Nu er den unge musiker klar til at offentligøre opfølgeren, som har udgivelsesdato til marts næste år. På det nye album har Lyngroth fået hjælp af sin favoritmusiker Kristoffer Lo fra det kendte indieband Highasakite. Den første smagsprøve fra dette samarbejde udkom i fredags med singlen “Time”.

På “Time” har de to talenter komponeret en smuk sang fyldt med lidenskab og energi. Guidet af en reverb-guitar og et pulserende backbeat bliver vi ført ind i en indie-rocket atmosfære, som skaber plads til gode melodier og guitarsoloer. Sangen er en flot hyldest til fortiden, og er fyldt med Simen Lyngroths ungdommelige energi.

Vi kan glæde os til hele to ekstra singler før albummet udkommer, men indtil da kan du lytte til “Time” herunder:

Anders Pedholt Toftgaard-Hansen
Anderstoftgaard@bandsoftomorrow.com