fbpx

Northside annoncerer svensk pop-dronning

Foto: PR

Flere navne er netop føjet til Northside Festivals 2020 program – herunder girl-power-ikonet Robin.

I år gav Robyn en uforglemmelig koncert på Roskilde Festival, og til sommer bliver det Aarhus’ tur til at få besøg af svenskeren. Det er ikke første gang hun slår smut forbi Northside – i 2014 spillede hun et brag af en koncert med producerduoen Röyksoppet. Nu er hun klar til at indtage festivalen i eget navn, og det skal nok blive festligt. 25 år fyldt med kæmpe hits – alt fra “Keep This Fire Burning” til “Dancing On My Own” og “Call Your Girlfriend”. Et danse-intermezzo er nok at forvente når hun spiller fredag den 5. juni.

Et andet gensyn bliver Spleen United. De vender tilbage med det oprindelige line-up, fra debutalbummet Godspeed Into The Mainstream. Spleen United spiller lørdag den 6. juni.

Også musikkollektivet Franc Moody vil være at finde på Northside. Den London-baserede gruppes første EP Dance Moves fik med sine funky, glitterfyldte groove-rytmer stor succes. De spiller lørdag den 6. juni.

Den danske trio Jung er også på plakaten – torsdag den 4. juni.

Therese Mayland Bagger
Theresemayland@bandsoftomorrow.com