fbpx

OK OK er ude med en kontrastfyldt musikvideo til singlen “Lightyear”

Foto: PR

Med en storslået og eksperimenterende produktion er “Lightyear” et kompromisløst og moderne take på pop-genren, og i den nye tilhørende musikvideo understreger OK OK dette på bedste vis.

Bag kunstnernavnet OK OK befinder den talentfulde sangskriver og producer Oliver Kincaid sig. Som medstifter og producer bag den kendte popgruppe Julias Moon, og med producer-credits hos artister som Scarlet Pleasure, har Kincaid haft stor indflydelse på det danske pop-landskab de sidste par år. Nu er han klar til at stå på egne ben med solo projektet OK OK, og har netop udgivet en musikvideo til tredje singlen “Lightyear”.

“Lightyear” følger op på de to tidligere singler “Flightmode” og “Disorder”, og viser igen OK OKs sans for eksperimenterende produktioner. På “Lightyear” bliver der arbejdet med kontraster – pitchet akustisk guitar i sammenspil med synthflader, bastunge beats i modspil til livlig fløjten. Dette kontrastfyldte lydbillede afspejler sig i musikvideoen, som ligeledes består af to meget forskellige udtryk. Videoen starter ud med et kitsch-agtigt udtryk med flotte landskabsbilleder og klichéfyldte poseringer fra frontmanden. Men pludselig bliver man revet væk fra dette idylliske billede og direkte ind i et psykedelisk og drømmende univers, som står i stærk kontrast til resten af videoen. Sangens eksperimenterende udtryk, med dets mange klanglige modsætninger, får dermed ekstra dybde gennem musikvideoens modstridende universer.

Se musikvideoen til “Lightyear” herunder:

Tags:
Anders Pedholt Toftgaard-Hansen
Anderstoftgaard@bandsoftomorrow.com