fbpx

PREMIERE: Blunes har med debutsinglen “Rendezvous” skudt deres lovende karriere i gang

Foto: Mie Lemcke

Det umage makkerpar bag Blunes har tilsammen skabt et enestående musikalsk univers, som de folder ud for første gang på singlen “Rendezvous”.

Blunes er et spritnyt navn i det danske musiklandskab, men dets to medlemmer er ikke fremmede ansigter. Den elektroniske duo består af det tidligere medlem af hiphop-gruppen MONTI, Malte Bødker Madsen og Jeppe Dengsø fra rockbandet Moon Loves Honey. Nu er Blunes klar til at vise, hvad de har gået og arbejdet på med debutsinglen “Rendezvous”.

De to musikere med forskellige musikalske baggrunde mødtes på studiet Sonic College tilbage i 2018, og har sidenhen udviklet deres unikke dream-hop lyd. På singlen “Rendezvous” bliver vi præsenteret for dybe subfrekvenser, drømmende synths, et manipuleret el-piano og en frembrusende luftig vokal. Alt dette skaber tilsammen et drømmende univers med jazzede elektroniske elementer, som lægger sig op af teksten, der handler om at drømme sig væk til et sted langt væk fra virkelighedens begrænsninger.

Singlens bløde og kreative teksturer, sammensat med lyrikkens drømmende karakter, afspejler en personlig fornyelse og blomstring, som er to gennemgående tematikker i Blunes univers.

Lyt til de første toner fra den spændende nye duo herunder, og drøm dig væk til varmere steder:

Tags:
Anders Pedholt Toftgaard-Hansen
Anderstoftgaard@bandsoftomorrow.com