fbpx

PREMIERE: ESPICHICOQUE viser i sin nye live session-inspirerede musikvideo at hun kan det hele selv

Foto: Marie Juncher

Det spirende R&B-håb er ude med en ny musikvideo lige fra studiet.

Tilbage i april havde vi premiere på multiinstrumentalisten ESPICHICOQUEs musikvideo til nummerret “the Letter”. Nu er hun tilbage med endnu en video, denne gang til den nye “Good For Me”.

Dansk/cubanske Emilie Espichicoque Vestergaard har med sit soloprojekt ESPICHICOQUE været Ugens Upcoming. Nu viser hun på ny sin varme stemme – og flere talenter endnu. “Good For Me” handler om at stole på sig selv og gå efter sine egne ønsker – at turde gå mod strømmen i en tid hvor man bliver rådet til at gøre det modsatte.

Den tilhørende musikvideo er en blanding af en livesession og en studieindspilning, og her viser ESPICHICOQUE sit flair for musikken. Producer Anton Falk har mixet tracket, men artisten bag har selv skrevet sangen, og i videoen ser vi hende spille alle instrumenter selv. Trommer, drum pads, synth-bas, flygel, trompet, Rhodes, og traditionelle Batá-trommer fra Cuba bliver fremførst med manér af ESPICHICOQUE.

Bliv imponeret af det fremskydende R&B-talent i videoen her:

Tags:
Therese Mayland Bagger
Theresemayland@bandsoftomorrow.com