fbpx

rosegold er tilbage med endnu en hit-single

Foto: Sony Music Group

De britisk/danske brødre Joshua og Ephraim Duncan er tilbage med endnu en R&B-banger.

rosegold er en del af kollektivet Rose Music. Det samme er Frankie Rose, der er med på det nye track “Genie”. Hvis du i løbet af sommeren har oplevet rosegold live, kan det være at “Genie” lyder genkendelig for dine ører. Den har nemlig været med rundt på festivaler, og er blevet en fan-favorit, så nu var det på sin plads at udgive den. Deres vokaler ruller henover et guitarsample og det catchy hook, der fanger én få sekunder inde i nummeret. Der er en dobbelt-betydning i tracket, der i bund og grund handler om fejlet kærlighed, og en golddigger på jagt efter spotlight. Om hvad der ligger bag, har brødrene sagt:

– Sangen handler om en eks som var mere forelsket i livsstilen frem for mig. Hun elskede at være i spotlyset, tage med til events, koncerter og hvad der nu ellers hørte med. Som der bliver sagt i sangen, så var hun gladere for lampen end ånden.

I musikvideoen til “Genie” ser vi Joshua i en lidt dyster setting og Ephraim til photo-shoot og som mafia-boss. Frankie Rose er også at finde i videoen, som du kan se her:

Therese Mayland Bagger
Theresemayland@bandsoftomorrow.com