fbpx

SebastiAn har lavet extravagant musikvideo i samarbejde med stort modehus

Foto: Ella Herme

Franske SebastiAn har samarbejdet med kæmpe artister de sidste par år, men i morgen dropper han sit eget album for første gang i otte år. Og i dag er der en teaser ude, i form af en musikvideo til nummeret “Sober”.

Den elektroniske artist og producer SebastiAn (Frank Ocean, Kavinsky, Woodkid) har netop delt en smuk video til nummeret “Sober” (feat Bakar) i dag, dagen før udgivelsen af sit andet album. Thirst er det første album franskmanden udgiver siden Total udkom i 2011. I mellemtiden har han været co-producer for en række større artister – blandt andet på nogle numre fra Frank Oceans Blonde fra 2016 (hvor han også er stemmen bag tracket “Facebook Story”).

SebastiAn fortæller selv, at han er blevet inspireret af arbejdet med de vidt forskellige kunstnere – fra Frank Ocean til Charlotte Gainsbourg, og siger:

– Jeg har fundet det virkelig interessant. Mit album udspringer fra alle de bekendtskaber jeg har gjort mig mellem disse to projekter.

SebastiAn blander techno, electro, house, funk, soul, pop og klassiske elementer – og resultatet er hans helt egen lyd. “Sober” er et pulserende track, drevet af synth og Bakars vokal. Albummet Thirst udkommer den 8. november (i morgen), og herpå er der også mange forskellige kollaborationer. Blandt andet med Syd (The Internet og Odd Future), Gallant, Mayer Hawthorne og flere endnu.

Udover at være i musik-miljøet, er SebastiAn også involveret og respekteret i kunst- og modebranchen. Han arbejder en del sammen med modehuset Saint Laurent, for hvem han står bag lyden til de fleste catwalkshows – også under Paris Fashion Week. Saint Laurent er producent bag musikvideoen til “Sober”, og husets kreative direktør Nathalie Canguilhem er instruktør – hvorfor videoen er offentliggjort via deres sociale medier.

Videoen er filmet i Tyrkiet og er dyster og magisk – helt HBO-værdig. Man ser middelalder-agtige bygninger, kvinder der danser på kors på en strand, og mennesker af sand der bliver blæst i stykker. Tilsammen bliver videoen lidt en blanding af Game of Thrones, The Matrix og Fight Club.

Se den grandiose musikvideo her:

Tags:
Therese Mayland Bagger
Theresemayland@bandsoftomorrow.com