fbpx

FORPREMIERE: Silque danser i neonlys i ny livesession

Foto: Line Westerboe

Silque varmer op til deres koncert på Hotel Cecil med en livesession af “Venus”.

Den københavnske kvartet Silque spiller deres hidtil største koncert på torsdag på Hotel Cecil. Som opvarmning – eller måske nærmere som en smagsprøve på, hvad man kan forvente til koncerten – har indiebandet sluppet en livesession, hvor de optræder med deres nyeste nummer “Venus”. Om sangen siger gruppen selv.

Venus er en invitation til at lukke øjnene og blive båret af impulserne ind i en kollektiv tilstand af glæde og fællesskab. Denne tidsløse tilstand kan ikke blive berøvet af udefrakommende instanser, og man kan blive der så længe, man har lyst. Det eneste man skal gøre, for at komme derhen, er at sige ja. 

Livesessionen er en lilla og blå neonoplevelse, og bandet giver sig i videoen fuldt ud til det dansable elektroniske nummer. Barren er sat for på torsdag.

Livesessionen kommer først officielt ud i morgen, men du kan se den atmosfæriske video allerede nu her:

Tags:
Johanne Adelaide Nickelsen
Johannenickelsen@bandsoftomorrow.com