fbpx

SKAAR byder julen velkommen på smuk single

Foto: Pernille Sandberg

Norske SKAAR har gang på gang imponeret med flotte radiovenlige popsange. Nu skruer hun ned for tempoet på den nye julesingle “It’s Christmas After All”.

Den 21-årige norske sangerinde SKAAR tager forskud på julesæsonen med singlen “It’s Christmas After All”, som medvirker i Netflix-serien “Home For Christmas”. Selvom det er en julesang, kan sangen godt høres allerede nu i november. Sangen er en fin, nedtonet akustisk singer-song writer ballade med storladne følelser, flot klaverspil og smuk sang udført af den unge sangerinde. SKAAR som ellers laver upbeat og hårdtslående popbangers, som før set på “Five Times” samt de norske radiohits “24”, “Wicked Rhythm” og “Higher Ground”.

SKAAR har før været vores ugens upcoming, og er blevet spået en lys fremtid, hvilket hun indtil videre er godt igang med at opnå. Det fine track er et fint udspil fra artisten, og bliver klart et julehit vi kommer til at høre her på redaktionen.

Tags:
Björk Brandt Aabling
bjorkaabling@bandsoftomorrow.com