fbpx

slowthai og Mura Masa er endnu engang gået sammen om ny banger

Foto: Universal Music Group

slowthai imponerer igen med sin charmerende britiske accent, såvel som hårde rim på den nye single fra i fredags, som er udarbejdet sammen med selveste produceren Mura Masa.

slowthai, der lagde Lille VEGA ned for små to uger siden, – som du kan læse om her. – kom i fredags med sangen “deal wiv it” sammen med den anerkendte producer Mura Masa. Et samarbejde, der før gav pote på sangen “Doorman”. I denne omgang går det igen heftigt for sig. Her er den britiske kunstner som altid i sit es, når han spytter energiske og politiske linjer over et hektisk og fængende beat.

På verserne snakker slowthai nærmest mere end han synger, hvilket virker rigtig godt, og fungerer som en slags story telling. Dette nummer er fyldt med powerfyldte vibes, et fyldigt tekstunivers, forførende basrytmer og slowthais vrede og forvrængede vokal på omkvædet, som alt sammen fuldendes af Mura Masas sublime produktionsskills. Dette er en dansabel partybasker uden lige!

Björk Brandt Aabling
bjorkaabling@bandsoftomorrow.com