fbpx

Smukfest har netop annonceret fire store navne

Foto: Khalid // Sony Music

Fra en legendarisk og verdenskendt sanger til en international norsk DJ – den nye Smukfest annoncering har det hele.

Når Smukfest snart åbner op for salg af partoutbilletter, vil der være fire nye grunde til at skaffe sig en. Festivalen har netop offentliggjort fire internationale artister, blandt andet amerikanske Khalid, der med en lang række hits har cementeret sit navn på den internationale popscene. Det samme kan man sige om den også netop offentliggjorte Lionel Richie. Med over 100 millioner solgte albums og utallige kæmpe-hits i bagkataloget, er der lagt op til fællessang af bedste kaliber, når det musikalske ikon gæster Smukfest.

Annoncering byder også på to nordiske navne, norske Kygo og svenske Tove Lo. Med sine EDM-bangers vil Kygo sørge for en dansefest af dimensioner, mens Tove Lo med sine pop-hits og kraftfulde performance vil levere en koncert, man sent vil glemme.

Med disse nye navne på plakaten ser det ud til at blive et godt musikalsk år for festivalen.

Anders Pedholt Toftgaard-Hansen
Anderstoftgaard@bandsoftomorrow.com