fbpx

Steve Buscemi’s Dreamy Eyes synger om nye begyndelser på deres catchy single “Moon”

Foto: Alexander Tillheden

Det svenske indie band med det spøjse navn er tilbage med andensinglen “Moon” fra deres kommende debutalbum.

Steve Buscemi’s Dreamy Eyes fra Stockholm fandt sammen i 2015, efter at Tilde Hansen sammen med Siri Sjöberg tweetede at de kedede sig, og havde lyst til at starte et band. Dette opslag svarede Elias Mahfoud på, og efter at have hentet Edvin Arleskär på trommer, var bandet skabt. Sammen har kvartetten skabt en smukt indie lyd bestående af melodiøse guitar riffs, bløde synthesizers og catchy vokaler.

I 2020 udgiver Steve Buscemi’s Dreamy Eyes deres debutalbum, som følger op på deres anmelderoste EP Four Waters fra 2017. Med førstesinglen “Change of Heart” løftede kvartetten for første gang sløret for det kommende album. Nu er bandet tilbage med endnu en smagsprøve med singlen “Moon”. Om sangen siger bandet selv:

– Moon er en sang om nye begyndelser. Vores nye begyndelse opstod, da vi mødtes i øvelokalet igen for at skrive nyt materiale efter en 6 måneders pause. Desuden er det en sang, der handler om at genskabe gnisten i de ting, man brænder for, men også en fejring af vores forhold som band, de ting vi har været igennem, og de ting vi ser frem til at fortsætte med at opleve sammen.

Lyt til sangen herunder:

Anders Pedholt Toftgaard-Hansen
Anderstoftgaard@bandsoftomorrow.com