fbpx

The Shanghai Restoration Project bearbejder sorg og dødsfald på deres nye single

Foto: Sun Yunfan

“Elegy for Wave Organ” er sidste nye single fra den elektroniske duo, som udgiver nyt album om et par dage.

The Shanghai Restoration Project (SRP) er en amerikansk elektronisk duo bestående af Dave Liang og Sun Yunfan. Med base i Brooklyn skaber duoen musik med inspiration hentet fra 1930’ernes jazzscene i Shanghai. Dave Liang startede SRP som et solo-projekt tilbage i 2006, men da han mødte multikunstneren Sun Yunfan i 2011, udvidede de projektet til en duo. Dette har ledt til en del albums og projekter, senest R.U.R. fra 2017, som med dets mørke futuristiske udtryk beskrev en verden styret af robotter.

Nu er gruppen klar med singlen “Elegy for Wave Organ” fra deres opkommende album Flashbacks In A Crystal Ball, som udkommer på fredag. Albummet handler om de “aha” øjeblikke, duoen har haft i livet – de øjeblikke hvor man pludselig ser ting fra et andet perspektiv. Singlen “Elegy for Wave Organ” tager fat i den kontante virkelighed der viser sig, når en man kender dør, som de selv forklarer:

“Elegy for Wave Organ” er dedikeret til vores ven, som led af depression og tog sit eget liv for nylig. Teksten ønsker vennen fred og ro, idet hendes båd forlader kysten. Sangen har samplet the Wave Organ, som er en bølge-aktiveret lydskulptur i San Francisco.

Lyt til singlen herunder:

Anders Pedholt Toftgaard-Hansen
Anderstoftgaard@bandsoftomorrow.com