fbpx

Albertine Eva charmerer sig ind på én med sin varme debutsingle

Foto: Malthe Behr

Albertine Eva leverer overbevisende lækker neosoul på sin debutsingle “Mr. Sunshine”.

Albertine Eva er et splinternyt skud på den danske musikscene. Hendes debutsingle, “Mr. Sunshine”, skaber en helt ny soulæra på den danske musikfront. Trods sin unge alder formår den danske sangerinde at levere en dyb, varm og neoklassisk soulstemning, der er sjældenhed i dansk og nordisk musik. Sangen lægger en varm dyne over én, og Albertine Evas stemme er som sød honning og helt perfekt her i vinterkulden. Vi håber meget at høre nyt fra sangeren snarest, og vi synes også, du bør holde et skarpt øje på sangerinden.

“Mr. Sunshine”, startede ved en gammel og støvet trommemaskine, og en lyst til at være direkte. Det endte ud i en klassisk R&B-beretning, hvor lyrikken er bundærlig og henvendende. Lyden leder tankerne hen på 90’ernes neo soul og R&B, men også til nyere varme toner inspireret af det voksende musikmiljø i LA og Chicago.

Lyt til den stemningsfyldte lækre single fra Albertine Eva her, og lad din tirsdag blive lidt mindre kold:

Björk Brandt Aabling
bjorkaabling@bandsoftomorrow.com