fbpx

Bands of Tomorrow Uncovers: 10 hurtige til… mags

Foto: Juliet Skogen

Den musikalske sangerinde mags har haft et forrygende år, hvor hun for alvor har sparket sin musikkarriere i gang. Lær den spirende artist bedre at kende her, inden du kan opleve hende live til 2-dages festivalen Bands of Tomorrow Uncovers på Loppen.

Det er gået stærkt for den unge sangerinde og sangskriver mags, siden hun debuterede med singlen “you’re in his bed, i’m in his head” tidligere på året. Siden har vi spændt fulgt med fra sidelinjen, for vi lægger ikke skjul på, at vi er helt pjattede med hendes farverige univers. Derfor er vi også super glade for, at hun kommer og spiller til Bands of Tomorrow Uncovers på Loppen, som løber af stablen fra den 24. – 25. januar. mags spiller på sidstedagen, hvor Klaptrae og Orla Engstrøm også vil levere et show, man ikke vil gå glip af.

I sommer udgav mags sin debut-EP conversations i’ve had with myself, som hun siden har fulgt op på med singlen “unpredictable”, som er en upbeat popbanger for alle pengene. mags’ musik karakteriseres allerbedst som lækker pop med en masse fede beats og ustyrlig ungdomsenergi – og så handler sangene ofte om personlige følelser og ikke mindst girlpower. Vi har sendt kunstneren 10 sætninger, som hun har færdiggjort herunder.

Min musik er…

Med 3 ord: ærlig, dansevenlig og ambitiøs. 

Jeg begyndte at lave musik, fordi…

Jeg ikke kunne lade være. Jeg elsker at lave musik. Den hjælper mig med at sætte ord og lyd på følelser, som ellers ikke kan bearbejdes ordenligt. 

Jeg finder inspiration i…

Følelser. Sangskrivning er for mig en måde at forstå mig selv, mine følelser og handlingsmønstre på. Da min musik er autobiografisk finder jeg oftest konkret lyrisk inspiration i min hverdag, men når det gælder mit lydunivers, så finder jeg også inspiration i andet musik, film, fotografi, etc. 

Den bedste koncert, jeg nogensinde har været til, var…

Robyn på Orange Scene på Roskilde Festival sidste år. Jeg er kæmpe Robyn fan, og det var helt magisk. Glæder mig allerede til at se hende igen på Northside Festival næste år.

Det vildeste sted, jeg kan forestille mig at spille, er…

På Madison Square Garden. Jeg har brugt meget tid i New York og har altid drømt om at spille der! Men på en planet, under vand, til en vens bryllup eller foran Barack Obama er også på listen. 

Hvis ikke jeg var musiker, ville jeg være…

Så tror jeg, at ville jeg være igang med at færdiggøre min bachelor i Statskundskab. 

Jeg drømmer om…

At få lov til at leve af at skrive musik, udgive det og spille det for folk.

Det vigtigste for mig, når jeg laver musik, er…

At folk bliver lukket ind i “mags universet”. Der skal være plads til alle og alle følelser. Plads til at grine, græde, at danse med venner såvel som fremmede, at finde og tabe sig selv et par gange i løbet af koncerten – og så er det virkeligt vigtigt for mig, at få set folk i øjnene og sagt tusinde tak, fordi de lytter med. 

Når folk lytter til min musik, skal de…

Føle noget. Apati er min værste frygt. 

Til min koncert på loppen kan man forvente…

Blandt andet en masse nye sange og historier, en sang med bare mig og min guitar og en kæmpe fest. Jeg glæder mig virkeligt meget!

Du kan finde den officielle facebookbegivenhed her og købe din billet til eventet nedenfor.

Björk Brandt Aabling
bjorkaabling@bandsoftomorrow.com