fbpx

Bands of Tomorrow Uncovers: 10 hurtige til… Orla Engstrøm

Foto: Navid Tollah

Orla Engstrøm har haft et afgørende 2019 for sin musikkarriere. Han er blevet opdaget som artist, har spillet på SPOT festival, og laver nu musik under den selverklærede titel scandi-trap. Læs vores interview med rapperen herunder, og glæd dig til at du kan opleve ham til Bands of Tomorrow Uncovers – en 2-dages festival på Loppen.

Danske Orla Engstrøm har fra en ung alder beskæftiget sig med musik og leget med tanken om at blive rapstjerne. Nu er han heldigvis begyndt at dele det med omverdenen. Engstrøm laver hiphop, der bedst kan beskrives som scandi-trap og bevæger sig på et højt musikalsk niveau, der også viser mange internationale værdier.

Med sine energiske og catchy tracks er han et friskt og unikt pust på den danske musikscene. Han spillede på SPOT Festival 2019, hvor vi for alvor fik øjnene op for artistens store talent og naturlige live-skills. Derfor skulle vi naturligvis have ham til at spille til Bands of Tomorrow Uncovers. Festivalen finder sted den 24.- 25. januar. Om lørdagen vil Engstrøm fylde Loppen med masser af energi og holde et brag af en fest side om side med mags og Klaptrae, der vil spille samme aften. Vi har givet Orla 10 sætninger, som han skulle færdiggøre – læs nedenfor og bliv klogere på den unge rapper.

Min musik er…

Energisk, udfordrende og selvportrætterende.

Jeg begyndte at lave musik, fordi…

Jeg bare ville være ligesom mine idoler. Senere hen fandt jeg en dybere mening med musikken, da det gik op for mig, at det rent faktisk ramte nogle mennesker.

Jeg finder inspiration i…

En masse lange gåture, hvor jeg går alene og lytter til den musik, jeg kan lide. Derudover finder jeg også inspiration i den måde artister som Travis Scott og Billie Eilish danner et forhold til deres fans.

Den bedste koncert, jeg nogensinde har været til, var…

Kendrick Lamar i Royal Arena 2017. Der var naturligvis SÅ mange mennesker, men stadig følte jeg, at han gjorde det til en intim oplevelse for alle der var til stede. Han har virkelig respekt for kunsten og fansene, det kunne man mærke.

Det vildeste sted, jeg kan forestille mig at spille, er…

Roskilde Festival, uden tvivl. Jeg ved at vores musik ville passe fuldstændig perfekt til stemningen. Derudover er det bare et mål alle danske artister har. Jeg ville hellere spille der end Madison Square Garden tror jeg, haha.

Hvis ikke jeg var musiker, ville jeg være…

Hvis ikke jeg var musiker, ville jeg arbejde med noget indenfor reklamer og kommunikation.

Jeg drømmer om…

At kunne ligge i min seng, have en sindssyg udsigt over havet, med noget perfekt lavet scrambled-egg til morgenmad, haha. Og så være venner med Future og Young Thug. Tror vi ville have en vibe.

Det vigtigste for mig, når jeg laver musik, er…

At når jeg spiller live, skal publikum give slip, og være der i nu’et og tune UP!

Når folk lytter til min musik, skal de…

Få prikken over I’et til deres egen tilfredsstillelse.

Til min koncert på loppen kan man forvente…

At jeg kommer til at bringe nogle nye tracks og vibes. Det bliver spændende.

Du kan finde den officielle facebookbegivenhed her og købe din billet til eventet nedenfor. 

Björk Brandt Aabling
bjorkaabling@bandsoftomorrow.com