fbpx

Bands of Tomorrow Uncovers: Orla Engstrøm & Blæst

Foto: Orla Engstrøm & Blæst // Navid Tollah & Tue Blichfeldt


I samarbejde med

Musikmagasinet Bands of Tomorrow afholder – i samarbejde med spillestedet Loppen – en 2-dages festival i slutningen af januar – og vi kan allerede nu annoncere de første to navne.

Julemåneden er over os, men på den anden side af flæskesteg og and venter den kolde, hårde og lange januar måned. Der er dog stadig god grund til at glæde sig til minusgraderne, for den 24.-25. januar afholder Bands of Tomorrow en (indendørs) 2-dages festival på spillestedet Loppen – under navnet Bands of Tomorrow Uncovers.

Det danske vækstlag spirer som aldrig før, og derfor er vi gået sammen om at præsentere nogle af de mest lovende acts, som er godt i gang med at slå rødder på den danske musikscene. Vi har håndplukket seks af morgendagens talenter, som over de to dage vil medbringe varme toner til Loppen.

Vi kan allerede nu løfte sløret for de to første artister, som er den energiske kvartet Blæst og det spirende rap-talent Orla Engstrøm.

Orla Engstrøm

Den selverklærede scanditrap-artist Orla Engstrøm laver hiphop på et højt, internationalt niveau og med sine energiske og catchy tracks er han et frisk pust på den danske musikscene. Han spillede på SPOT Festival 2019, hvilket vi omtalte med følgende ord: »Alt i alt så Engstrøm ud til at være som født til at stå på scenen og havde rigeligt af den attitude og selvsikkerhed, der skal til for at skabe en fed optræden med trap-genren, som han – trods sine få år i branchen – allerede mestrer særdeles godt.«
Siden da har artisten blandt andet udgivet ørehængeren “i need a mili”, som han forhåbentlig tager med sig, når rapperen indtager Loppen på Christiania lørdag den 25. januar.

Blæst

Blæst er et spritnyt og lovende electropop-act, som allerede har imponeret med deres umiddelbare dansksproget hverdagspoesi på numrene “Du Gør Det Bedre” og “Dine Hænder”. Bandet har et nostalgisk lydbillede med 80’er synths, lækre guitarfigurer, vocoder-harmonier og funky basgange, som giver sangene en dansable og energisk lyd, man ikke kan undgå at danse til. Derfor kan man ikke andet end at forvente en fest, når Blæst går på scenen fredag den 24. januar.
Se bandets akustiske live-udgave af debutsinglen “Du Gør Det Bedre” her:

Du kan købe endagsbilletter til de enkelte dage, som koster bare 70 kr., men der er selvfølgelig god grund til at sætte kryds i kalenderen begge dage. En partoutbillet koster 110 kr. og 90 kr. for studerende ved fremvisning af studiekort. Følg med på Bands of Tomorrows og Loppens Facebook, Instagram og hjemmeside samt facebookeventet, hvor de resterende kunstnere løbende vil blive annonceret.

Ida Hummelgaard
idahummelgaard@bandsoftomorrow.com