fbpx

Billy Hammer jagter eventyr på det elektropoppede nummer “Glow”

Foto: PR

Den tidligere SoundCloud stjerne er ude med ny eksistentiel single.

Hvis du er fan af streamingtjenesten SoundCloud, lyder navnet Billy Hammer måske bekendt. Den tidligere remixer har nemlig næsten 1 million streaminger på sine to top-hits på tjenesten. Nu har han dog lagt sine SoundCloud dage bag sig, og Hammer har i dag sluppet singlen “Glow”.

Billy Hammers lyd beskrives som psykedelisk elektropop, og multiinstrumentalisten skriver, producerer og optager al sin musik selv. Hans nyeste udspil “Glow” handler om at jagte eventyr og skelsættende oplevelser – nummeret er inspireret af Hammers eget liv, og hans valg om at lade sit gamle liv i stikken og tage til Los Angeles for at blive musiker.

Lyt til “Glow” herunder:

Tags:
Johanne Adelaide Nickelsen
Johannenickelsen@bandsoftomorrow.com