fbpx

Bombay Bicycle Club har en tredje single ude forud for albummet ‘Everything Else Has Gone Wrong’

Foto: PR

Bombay Bicycle Club er snart ude med deres album ‘Everything Else Has Gone Wrong,’ som de for fem år siden lagde i ovnen. I går udgav de den tredje teaser.

Nu er der altså ikke længe til, at Bombay Bicycle Clubs længeventede album Everything Else Has Gone Wrong kommer. Det lander nemlig på den anden side af årsskiftet – den 17. januar 2020 – og har været fem år undervejs. Og som vi før har nævnt, bliver det utvivlsomt et lækkert indierocket album. Men på den nyeste single “Racing Stripes”, er det de mere bløde og stille toner, der er taget i brug. Tracket er understøttet af rene organiske instrumenter og korvokaler uden de elektroniske touches, som der ellers figurerer på de forrige singleudgivelser, “Everything Else Has Gone Wrong” og “Eat Wake Sleep (Nothing But You)”, der begge er mere upbeat.

Lyt til den dejlige nye sang fra gruppen her:

Björk Brandt Aabling
bjorkaabling@bandsoftomorrow.com