fbpx

by:Larm Festival løfter sløret for endnu flere artister

Foto: Ganger // Sarah Hartvigsen Juncker

Fire danske navne plus det løse er nu annonceret til programmet for den norske branchefestival by:Larm.

by:Larm Festival sprøjter den ene annoncering ud efter den anden, og nu er de klar med endnu én. Denne gang er der fire danske artister blotlagt; Emil Stabil, Ganger, Rebecca Lou og Spring & I.

Emil Stabil er efterhånden blevet et utroligt prominent hiphop-navn i Skandinavien, med kæmpehits som “Er Det En Fugl”, “Swimmingpool” og “Allerede Is”, fra den selvbetitlede EP, der i 2015 startede gennembruddet. Med over 50 millioner streams, otte guld- og platinplader og en række priser har rapperen imponeret med sine catchy hooks og flows – som du nu kan se på årets festival.

Ganger står bag et af de mest spillede dansksprogede numre på P6 Beat i år, nemlig “Olympisk”. Indiepop-gruppen udgav i efteråret deres debutalbum MØRK, der er første del af Mørktropisk-triologien, hvor andet udspil TRIO kommer i slutningen af 2020, og sidste, PISK i 2021. Udover by:Larm er gruppen også for nyligt blevet annonceret som en af VEGAs Udvalgte – så det ser ud til at blive et solidt 2020 for det spirende band.

Få rocknumre har fået spilletid på P3, men Rebecca Lous “No Surrender” er et af dem. Punk-rock trioen smed i år debutalbummet Bleed, og spillede deres første koncert på Roskilde Festival. Efter et gensyn med gruppen på Reeperbahn Festival i Hamborg, kan vi klart anbefale Rebecca Lou når de med hårdtslående lyd og forsangerindens imponerende vokal nedlægger by:Larm.

Den elektronisk producer-duo Spring & I har i år sluppet de electro-poppede singler “Trippin’” og “Try”, og arbejder for tiden på en EP der kommer i 2020/21. Efter deres danske efterårsturné i år, er Ditte Angelo og Marie Friis klar til at tage deres melodiske og harmoniske beats, og vokalharmonier med fra København til Oslo.

Dagens andre tilføjelser:

Cashmere Cat (NO)
Jelassi (SV)
KÅRP, (SV)
Nervosa (BR)
The Gift is a Curse (SV)
Viking Death Trap (NO)
NEA (SV)

Therese Mayland Bagger
Theresemayland@bandsoftomorrow.com