fbpx

by:Larm har annonceret 13 nye navne

Foto: Hjalmer // PR

by:Larm Festival der finder sted i Oslo den 27. – 29. februar 2020, har løftet sløret for 13 nye acts, herunder to danske.

Det er snart tid til by:Larm, og udover de allerede annoncerede navne, har de nu afsløret svenske Augustine, der med sit retro take på bedroom-electronica mikset med indiepop, og sin klare falset vil være at finde i Oslo når by:Larm løber af stablen. Af andre svenske artister fra dagens annoncering kan nævnes Hannes, hvis alternative R&B er spædet op med pop og soul, disco-pop duoen Morabeza Tobacco, og det farverige og melodiske act Vita Bergen.

Af danske artister har festivalen i dag annonceret den eksperimenterende duo Bona Fide, der med sit sensitive univers vil bidrage med gotisk folk. Et andet dansk tiltag er den populære pop-charmør Hjalmer, der bringer sine roste live-performance-skills og sine catchy pop-numre med til Oslo.
Derudover er der et par norske supplementer, blandt andet Emelie Hollow, der bruger natur-elemtenter som inspiration til sine numre, der er præget af hendes smukke stemme og sangskrivning. Til sidst er der også et par engelske artister at hente fra dagens opdatering, herunder Klein, hvis eksperimenterende og klasissk electronica, vises gennem dans, teater og interaktiv teknologi.

Andre tilføjelser:

Buttechno (Rus)
Das Body (NO)
Marta Salogni Introduces Melos Kalpa (UK)
Silja Sol (NO)
Stella Explorer (SE)

Therese Mayland Bagger
Theresemayland@bandsoftomorrow.com