fbpx

by:Larm har annonceret otte nye navne til programmet

Foto: Lydmor // Anine Petra

Den nordiske vinter kan nemt synes kedelig og grå – men tanken om at den norske festival by:Larm ligger i februar hjælper på det.

by:Larm varmer op for vinteren, og nu har de annonceret otte nye tilføjelser til plakaten. Først og fremmest er der en dansk artist blandt dagens annoncering – nemlig indie-pop-prinsessen Lydmor. Fra by:Larms hjemmebane finder man den urbane fyr Dutty Dior, og Hollow Hearts, der kommer til at bidrage med americana-vibes til festivalen. Den eksperimenterende London-duo Jockstrap er også på programmet, og Stockholm-baserede Oli XL stiller op med sine club-bangers.

Ellers tilføjet:

Aaron Smith (UK)
Giant Swan (UK)
Maria Træbakken (NO)

by:Larm finder sted den 27. – 29. februar 2020.

Therese Mayland Bagger
Theresemayland@bandsoftomorrow.com