fbpx

Claire Ridgelys elektriske indie-pop fortsætter med “Busy Body”

Foto: Liana Carbone

Hun kommer oprindeligt fra Virginia, men Canada huser stolt den lovende indie-pop-meteor Claire Ridgely. Hun er ude med en nu single, som du kan høre her.

Montreal-baserede Claire Ridgely har i flere år været feature for artister som Said the Sky, Robotaki, Embody, Hazey Eyes og Pat Lok. Men nu har hun vendt sin energi mod soloprojektet, med hvilket hun sidste år udgav tre singler. I år er det blevet til fire nye numre; “‘Til the Morning”, “Broke Boy”, “Gunshot” og nu “Busy Body”. De indie-poppede singler er blevet taget vel imod af Billboard og Spotify, og det tegner godt for den spirende sangerinde. Hendes vokal får med “Busy Body”s minimalistisk produktion masser af plads til at folde sig ud over det upbeat og catchy hook.

Lyt til den melodiske nye single her:

Therese Mayland Bagger
Theresemayland@bandsoftomorrow.com