fbpx

Flying Lotus og Denzel Curry afslutter visuel triologi med mesterlig sort/hvid musikvideo

Foto: Jack Begert

Denzel Currys video-triologi har fået en ende med Flying Lotus-samarbejdet “Black Balloons Reprise”. Symboler og kuldegys er gavmildt givet ud – især i overraskelsesmomentet til slut, hvor de sender en hilsen til en afdød rapper.

Flying Lotus turnerer vidt omkring for tiden, og har haft travlt siden Flamagra udkom tilbage i maj måned. Umiddelbart efter albummet, kom videoen til “Fire Is Coming” feat. David Lynch, (der bestemt også er et øjekast værd – især hvis man er vild med stjerne-instruktørens værker). Instruktøren Jack Begert har nu joinet Flamagra-kollaboratørerne David Lynch og Shinichiro Watanabe (på “More”), ved at instruere musikvideoen til “Black Baloons Reprise” – det skelsættende samarbejde mellem Flying Lotus og Denzel Curry.

Videoen færdiggør Currys ret geniale “Black Balloons”-triologi, der udgøres af “Black Balloons” (feat Twelve’len og GoldLink), “The Blackest Balloon” og nu FlyLos “Black Baloons Reprise”.

Nummeret er storslået, og den symbolmættede video ligeså. Med skyggekast, der viser horn vokse ud af panden på FlyLo, øjne i nakken og lysende kors på maven, lægger videoen op til åben fortolkning. Samtidig følges Curry gennem en surrealistisk tur rundt i Los Angeles, hvor sorte balloner stiger op mellem det palmerige landskab. Det hele er et sort/hvidt samsurium, der sluttes af med noget af et reaktions-fremkaldende skud/billede. Curry hiver op i sin hoodie, og langsomt afslører han en Mac Miller T-shirt – en tribute, der giver kuldegysninger.

Se triologiens sidste kapitel her:

For en god ordens skyld får du også lige “Fire Is Coming” feat. David Lynch, den er nemlig en sanseoplevelse værd – hvem skulle have troet at Lynch og hiphop ville matche så godt?

Therese Mayland Bagger
Theresemayland@bandsoftomorrow.com