fbpx

Heartland 2020 er klar med de første musiknavne

Foto: Efterklang // Rasmus Weng Carlsen

De første 11 navne til næste års Heartland Festival byder på alt fra indierock til bluesikoner.

Heartland Festivals allerførste annoncering til næste års program byder blandt andet på The National, som havde sit gennembrud med det rockede album Boxer fra 2007 og sidenhen har modtaget en Grammy og udgivet adskillige hitperler. De leverede i weekenden en overbevisende koncert i Royal Arena, så man kan godt alligevel begynde at glæde sig.

På listen over store hitmakers finder man også The Cardigans på programmet for 2020, som blandt andet står bag det internationale kæmpehit “Lovefool”.

Det amerikanske bluesikon Seasick Steve gæster også festivalen – han er blandt andet kendt for at være en specielt underholdende livemusiker. Og der er dømt underholdning for alle pengene, for ligesom i lyrikken til sangene er hans liveperson kendt for tørre jokes om de mest banale hverdagsemner.

Næste års program byder også allerede på et par danske liveacts. Blandt andet Efterklang, som er tilbage efter syv års albumpause. Herudover stopper det nyskabende rockband Psyched Up Janis forbi – og sidst men ikke mindst giver Phlake også koncert på Heartland til næste år, og med deres kæmpe poppede R&B-hits og landsfællernes rockede toner er der lidt til enhver smag.

Dagens annonceringer:

The National (US)
The Cardigans (S)
Kurt Vile (US)
The Jesus and Mary Chain (SCO)
Rufus Wainwright (US)
Seasick Steve (US)
Caroline Polachek (US)
Jehnny Beth (F)
Efterklang (DK)
Phlake (DK)
Psyched Up Janis (DK)

Johanne Adelaide Nickelsen
Johannenickelsen@bandsoftomorrow.com