fbpx

Journey Fest fuldender programmet for 2020

Foto: Ms Banks // Chris Baker

Journey Fest står nu klar med et fuldt program for deres 2020-fest. Både danske og internationale acts er på dagens offentliggørelse.

Med Journey Fest er der rig mulighed for, at gå på opdagelse i en masse ny musik. Til 2020-programmet har festivalen tidligere annonceret blandt andre The Comet Is Coming, Black Mass, Fuck Buttons og X & Yde og Dirty Bike. Dagens offentliggørelse er den sidste inden festlighederne løber af stablen til februar, og Journey Fest har nu løftet sløret for to store fester i KPH Volume, hvor både danske og internationale artister vil gå på scenen.

Torsdag den 27. februar lægger engelske Ms Banks vejen forbi med sin trap og afropop. Hun er en selvgjort stjerne, der har opvarmet for Cardi B og arbejdet med Nicki Minaj på et track, der dog endnu ikke har set dagens lys. Der vil også være dansksproget rap at hente fra den vel-streamede artist Sandra Hussein. Et andet urban navn er Goldie 6is. Hun åbnede i år Roskilde Festival på cool manér, og står bag anthemet “Basic Bish”, der går ud til alle kvinder, som skiller sig ud og ikke giver en fuck. En tilføjelse til torsdagen, vi bestemt også er begejstrede for, er FVN. Den cool rapper er et iskoldt og frisk pust til den danske musikscene. Med sin swag, det vildeste flow og John Vincent som producer, er vi spændte på hendes optræden til Journey Fest 2020.

Om fredagen (den 28. frebruar) vil sidste års åbningsact – produceren Yangze – bringe sin electropop til KPH Volume. Også Ydegirl, der nedbryder grænserne mellem R&B, folk og klassisk musik, vil sætte gang i festen med sine skiftevis elektroniske og akustiske toner. Hendes vokal spænder over, hvad hun selv kalder ‘et limbo af budskaber’. Derudover byder fredagen på tyggegummi-pop fra Hannah Diamond og mørk electronica fra den Londonbaserede artist Klein.

Begge dage vil en række DJ’s også spille op til fest.

Hele menageriet løber over seks koncertaftener fordelt udover to weekender og finder sted i Lille- og Store VEGA, Amager Bio og KPH Volume.

Therese Mayland Bagger
Theresemayland@bandsoftomorrow.com